SUND Hälsobutik

Cambridge Viktprogram

Önskar du ett hälsosammare och lättare liv?

Om det är så, låt mig då få berätta om Cambridge Viktprogram, som är originalet till VLCD, och definieras som näringsriktig diet med mycket lågt kaloriinnehåll. Alan Howard, professor i näringsfysiologi vid universitetet i Cambridge har utarbetat denna metod och ett forskarteam har lagt ner ca 10 års arbete, för att komma fram till detta kompletta viktprogram. Säkerheten finns dokumenterad i studier runt om i världen, även i Sverige, på Överviktsenheten på Karolinska.

I viktprogrammet ingår goda och smakrika soppor, shakes och bars. Fullvärdiga måltider, med hela dagsbehovet av vitaminer, mineraler och näringsämnen. Proteinet, som är viktigt för att bevara muskelmassan, är också fullvärdigt.Cambridge måltider är godkänd av Livsmedelsverket som viktminskningsprodukt, d.v.s. inte bara som livsmedel! Obesitas - forskare ( mag- och ämnesomsättningen ) betonar nödvändigheten av att viktreduktion alltid bör kombineras med någon form av beteendeförändring.

Självklart är det så, att hela tillvaron behöver en översyn och förändring om det finns behov av att förbättra hälsan och livskvaliteten, genom att gå ner i vikt.

Så därför......

.....i mitt arbete som hälsorådgivare känns det naturligt att inspirera mina kunder till val som är till glädje nu och som även är en nödvändighet för att bevara hälsan för framtiden. För att kunna stödja kunder med viktrelaterade problem, jobbar jag även som certifierad Cambridgerådgivare och erbjuder personlig konsultation, coaching, uppföljning och är lyhörd för dina önskemål om individuellt stöd

 

Viktprogrammet vänder sig till dig som:

  • Vill reducera sin vikt
  • Hålla vikten
  • Har svårt att få till ordentliga måltider,under en period, p.g.a. arbete eller annat i livet.

Sätt ditt mål och jag ger dig stöd på vägen mot ett hälsosammare och lättare liv, genom trygg och långsiktig viktminskning!

Valet är ditt!

Vill du prata mer avskilt, så finns ett särskilt rum för det. Förbered mig då gärna på ditt besök, så bokar vi en tid tillsammans

Obs: Inga bindande avtal!
Kostnadsfri rådgivning!

Varmt välkommen att höra av dig!

Ulla-Carin

Ps. Information till dig som ny Cambridgekund, coaching och rådgivning är knutet till mig personligen.
I samband med att du får information mm av mig, får du fylla i en enkel Hälsodeklaration. Ds