SUND HälsobutikSUND Hälsobutik

SUND är en hälsokostbutik med det lilla extra. Hos oss hittar du kosttillskott, naturläkemedel, sporttillskott och produkter för viktminskning.

Hudvård

Ren skönhet

Hälsokraft / SUND väljer att erbjuda dig ett sortiment av naturlig och ekologisk hudvård, från välkända hudvårdsserier, som är effektiva och säkra att använda.

Naturlig hudvård innehåller ingredienser som fina botaniska oljor och örtextrakt, det bästa naturen har att bjuda. Dessa jobbar med hudens egna förutsättningar och funktioner och går in i hudens olika lager.
De inneh
åller näring som huden behöver för att förbli frisk och vacker. Bra naturlig hudvård ska innehålla ingredienser som du skulle kunna äta.
Ingredienserna
är för huden vad vår mat är för kroppen.

Motsatsen till det naturliga är syntetiska och petrokemiska ingredienser, d.v.s. råolja som man framställer bensin och motorolja av. De är inte nedbrytbara, har ingen näring och lägger sig på ytan och hindrar hudens naturliga funktioner. Resultatet blir tilltäppta porer och en obalans som kan visa sig som torr eller fet hud, orenheter och ökad känslighet för värme, kyla och andra hudproblem.
Man kan s
äga att huden är kroppens tredje lunga, eftersom den också behöver andas och inte vill bli tilltäppt!
Det
är också så att allt vi smörjer på vår hud går direkt ut i blodomloppet.Tyvärr är det så att de vanligaste hudvårdsprodukterna idag innehåller dessa mineraloljor med starkt allergiframkallande ämnen, som kan påverka vårt hormonsystem och skada vårt DNA. Det är ju absolut inget som någon av oss vill välja, eller hur?
L
äs innehållsförteckningar och gör medvetna val!


Vi vill inspirera v
åra kunder att upptäcka den holistiska hudvården!
K
änna livets rytm!