SUND Hälsobutik

Om SUND

Med min kunskap och mina erfarenheter vill jag bidra till att höja livskvaliteten för mina kunder, genom att inspirera och informera! Min förvissning är att kropp och själ är en helhet! Allt hänger samman......allt har en mening.

Om helheten får rätt förutsättningar, så är kroppen fantastiskt självläkande.

Många faktorer har stor påverkan, på vår väg mot en fullgod hälsa. Arvsanlag och praktiska förutsättningar ser olika ut för oss alla. Den tid vi lever i, med högt tempo, krav att alltid vara tillgänglig och flexibel, ökar risken att hamna i obalans med ohälsa som följd.

Bra kost, motion och vila är viktiga ingredienser, i strävan efter ett gott liv. Att ha roligt och ta livet på lagom mycket allvar, kan vi gärna påminna varandra ständigt om! För livsglädje är nog den bästa av "mediciner" som kan förebygga mycket. Målet, i mitt arbete som hälsorådgivare, är att inspirera till att "hitta redskap" som gör livet  friskare och lättare.

Allra bäst är ju förstås om jag får chans att ge råd som är friskvårdande.......istället för sjukvårdande. Men vi har olika förutsättningar, för vi är ju unika!

Jag har många års erfarenheter som hälsorådgivare och vidareutbildar mig kontinuerligt, så du kan känna dig trygg med min kunskap. När bredare kunskap behövs, så har jag ett nätverk av t.ex. terapeuter med god kompetens, som jag kan lotsa dig vidare till.

Bli inspirerad du oxå!

Bli lite mer SUND......en bra investering!

 

Ulla-Carin