SUND HälsobutikSUND Hälsobutik

SUND är en hälsokostbutik med det lilla extra. Hos oss hittar du kosttillskott, naturläkemedel, sporttillskott och produkter för viktminskning.

Holistic

Vi har alltid ett stort utbud av Holistic´s fina kvalitetsprodukter och uppdaterar ständigt vår kunskap om detta sortiment

 

  • Holistic verkar för en friskare värld genom kunskap om orsakerna till sjukdomar och hur de långsiktigt kan undvikas eller elimineras samt hur du kan återställa balansen i din kropp.
  • Holistic informerar om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande så att du kan återställa balansen och själv ta kontrollen över din hälsa.
  • Holistic vill också verka för att överbrygga klyftan mellan skolmedicin och alternativmedicin genom förståelse för det goda i båda systemen samt visa hur de kan samverka och komplettera varandra.
  • Holistic har ingen egen tillverkning, men specificerar allting ända ner på ingrediensnivå. Om en leverantör inte uppfylla våra stränga krav hittar vi någon annan och ibland får vi hjälpa våra leverantörer att hitta just de ingredienser som vi vill ha eftersom vi aldrig kompromissar med dessa.

Klicka på loggan och läs mer om företagets filosofi, historia och värderingar!

Holistic